Dialogisch dynamisch

Stiltegesprek

Een stiltegesprek? Denk je dat kan niet? Zeker wel! Het ziet er zo uit.
We maken een afspraak en na een korte kennismaking wandel je letterlijk en figuurlijk door je leven en wordt uitgedaagd om in stilte op jouw verhaal te komen. Dit kan in de eeuwen oude berceau (beukenhaag) bij klooster Nieuw Sion in Diepenveen of in het Bigstee-bos op mijn eigen locatie in Lettele (foto rechts). Een stiltegesprek is heel geschikt om een coach- of leervraag te ontdekken en als onderdeel van een rouwverwerkingsproces.

Terwijl je loopt kun je jezelf vragen stellen als: wie ben ik nu, wat bepaalt mijn leven of wat heeft me gevormd. Jouw verhaal komt meestal vanzelf en je ontdekkingen of vragen leg je op een originele manier vast. Dát is de kracht van stilte.
Het vervolg is een persoonlijk gesprek, waarin jij de lead hebt. Jij bepaalt welk onderwerp op dat moment aandacht mag krijgen. Als begeleider luister ik en ik faciliteer je om jezelf verder te ontdekken of inzicht te krijgen in de zaken die aandacht behoeven of de acties die je wilt ondernemen.
Een stiltegesprek duurt 1,5 – 2 uur, de kosten zijn € 100,00 (excl BTW, inclusief thee en koffie). Daarna kun je kiezen voor een of meerdere verdiepende gesprekken, waarvan de kosten vooraf in beeld worden gebracht.